sot.com.al

SOCIAL REPORT

77%

 

Website sot.com.al uses latest and advanced technologies. It is very popular on the web, it's within the 1 million most visited websites of the world at position 186436 by Alexa. It supports HTTPS. The main html page has a size of 125025 bytes (122.09 kb uncompressed).

This CoolSocial report was updated on 2019-10-07, you can refresh this analysis whenever you want.Sot.com.al scored 77 Social Media Impact. Social Media Impact score is a measure of how much a site is popular on social networks. 4/5.0 Stars by Social Team

Images

HTML indepth

OK
FAVICON
https://sot.com.al/sites/default/files/favicon_0.ico
Icon for bookmarking sot.com.al
OK
CANONICAL PAGE
https://sot.com.al/
The canonical url. This is very important for search engines
OK
MAIN INTERNAL LINKS
/#main-content, /kontakt, /moti, /kultura, /sport, /dossier, /politike, /aktualitet, /lifestyle, /ekonomia, /shendeti
Internal links are those related to the site
OK
MAIN EXTERNAL DOMAINS
www.classicprint.al, www.sivig.al, www.mercedes-benz.al, www.atlantik.com.al, www.accuweather.com, sot.com.al, www.sot.com.al, www.fit.al
External domains are domains towards sot.com.al links out

Social Media Descriptions

OK
OG TYPE
website
OG Type metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG TITLE
Agjencia e Lajmeve SOT NEWS
OG Title metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG URL
https://sot.com.al/
OG Url metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG DESCRIPTION
Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport
OG Description metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG SITE_NAME
Agjencia e Lajmeve SOT NEWS
OG Site Name metadata is important for Facebook and Social Media

Main technologies

OK
HTTPS SUPPORT
NO
If sot.com.al supports the HTTPS protocol and encryption by default
OK
JQUERY
[minimized]
JQuery support
OK
CSS INSTYLE
YES
The presence of CSS in the main HTML page

Server and Security

OK
SERVER IP
104.18.37.18,104.18.36.18,2606:4700:30::6812:2512,2606:4700:30::6812:2412
The IP or the IPs of the server
OK
HTTPS SUPPORT
NO
If sot.com.al supports the HTTPS protocol
OK
UNCOMPRESSED BYTES
125025 bytes (122.09 kb uncompressed)
The size of the uncompressed version of the HTML page

Basic Information

OK
PAGE TITLE
Agjencia e Lajmeve SOT NEWS | Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport
The HTML title of the main page
OK
OTHER KEYWORDS
rajoni, plot, n kosov, kosov, lexo t plot, lexo t, t plot
CoolSocial advanced keyword analysis tool is able to detect and analyze every keyword on each page of a site.

Titles

OK
H4
H4 titles in the HTML page
OK
H5
♥ Të frikësuar, por të ëmbël, Dashuria e nënës është pa limite dhe nuk shuhet kurrë, Kur i kendonte Taulant Balla xhaxhi Enverit, John Kerry takohet me qytetarët, Shqipja e bukur nga Ambasadori Lu, flet për Shqipërinë dhe ka një kërkesë për ju (Video), ISIS rrëmben vajzat yazide për skllave skesi (VIDEO), Zonja e Parë e SHBA-së këndon rap (VIDEO), Pamje të rënda! Ja çfarë la pas masakra në Bataclan (VIDEO), Sulmi me vezë ndaj Ramës
H5 titles in the HTML page

Domain and Server

OK
LANGUAGE
This site is in the English language English
Declared language
OK
DETECTED LANGUAGE
We detected this site is in the Italian language. Other possibilities are: EN 10.1%  Italian
Detected language

Mobile and HTML

OK
VIEWPORT SUPPORT
width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, minimum-scale=1, user-scalable=no
Vieport metadata for mobile support
OK
HTML5 ARTICLE
YES
The presence of the HTML5 article tag
OK
HTML5 SECTION
YES
The presence of the HTML5 section tag
OK
HTML5 FOOTER
YES
The presence of the HTML5 footer tag

Cool facts

OK
PAGE RESPONSE TIME
68 ms
Webpage response time (first byte)
OK
ADSENSE
YES
If this website uses adsense
OK
USED CLASSES
679
Number of HTML classes in the HTML
OK
USED DIVS
315
Number of HTML divs in the HTML
OK
USED SPANS
70
Number of HTML spans in the HTML
OK
USED IMAGES
143
Number of HTML images in the HTML
OK
ROBOTS.TXT FILE
YES
Presence of a the Robots.txt file
OK
ADS.TXT FILE
NO
Presence of a the Ads.txt file

Things to do in order to optimize Social Media Factor

-
Be sure social media are well visible on your page: you can use our widget
-
You can add the Cool Social snippet
-
Add a description meta tag to describe your site to social media and search engines
-
Add a keywords meta tag specifying which keywords are related to your site
-
Incorage your visitors in expressing their opinion in social media
Social media factor | Distribution | Improve | Similar sites
How Social Media Factor is calculated
»