www.shqiptarja.com

SOCIAL REPORT

100%

 

Website shqiptarja.com uses latest and advanced technologies like: JQuery. It supports HTTPS and GZIP compression. The main html page has a size of 547822 bytes (534.98 kb uncompressed) and 90465 bytes (88.34 kb compressed).

This CoolSocial report was updated on 2021-08-25, you can refresh this analysis whenever you want.Shqiptarja.com scored 100 Social Media Impact. Social Media Impact score is a measure of how much a site is popular on social networks. 5/5.0 Stars by Social Team

Social Media

OK
FACEBOOK ACCOUNT
The Facebook account of shqiptarja.com
OK
FACEBOOK PAGE
224057420990861
The Facebook page id of shqiptarja.com
OK
TWITTER ACCOUNT
The Twitter account of shqiptarja.com
OK
INSTAGRAM ACCOUNT
The Instagram account of shqiptarja.com
OK
YOUTUBE ACCOUNT
The YouTube account of shqiptarja.com

Images

HTML indepth

OK
FONTS
Roboto, helvetica, roboto
Fonts used in shqiptarja.com
OK
MAIN COLORS
#eb212e
#231f20
#dfe6e9
#d41e27
#f3f3f3
#525252
#242424
#5f5f5f
#CCCCCC
#ed1c24
#3b5998
Main colors used in the main page
OK
THEME COLOR
#B71C1C
Main theme color
OK
FB IMAGE
Facebook image for shqiptarja.com
OK
ICONS
Icons that represent the website
OK
SUPPORTED ICON SIZES
16x16
Icon sizes that are supported
OK
SUPPORTED APPLE TOUCH ICONS
Icon sizes that are supported (for Apple devices)
OK
MAIN WEBSITE PAGE
https://shqiptarja.com/home/
The main destination url
OK
MAIN INTERNAL LINKS
videozone, #ditore, #javore, #tab_lajme_ditore, #tab_foto_ditore, #tab_video_ditore
Internal links are those related to the site
OK
MAIN EXTERNAL DOMAINS
shqiptarja.com, www.facebook.com, twitter.com, www.youtube.com, www.instagram.com, report-tv.al
External domains are domains towards shqiptarja.com links out

Social Media Descriptions

OK
OG TYPE
Website
OG Type metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG TITLE
Shqiptarja.com - Media më e besueshme në Shqipëri
OG Title metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG URL
https://shqiptarja.com/
OG Url metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG IMAGE
https://shqiptarja.com/template/img/default.png
OG Image metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG DESCRIPTION
Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e cështjeve të rëndësishme kombetare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarë më të mirë investigativ të medias shqiptare.
OG Description metadata is important for Facebook and Social Media
OK
TWITTER:CARD
summary
Twitter Card metadata is important for Twitter and Social Media
OK
TWITTER:SITE
https://shqiptarja.com/
Twitter Site metadata is important for Twitter and Social Media
OK
TWITTER:TITLE
Shqiptarja.com - Media më e besueshme në Shqipëri
Twitter Title metadata is important for Twitter and Social Media
OK
TWITTER:DESCRIPTION
Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e cështjeve të rëndësishme kombetare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarë më të mirë investigativ të medias shqiptare.
Twitter Description metadata is important for Twitter and Social Media

Main technologies

OK
HTTPS SUPPORT
YES
If shqiptarja.com supports the HTTPS protocol and encryption by default
OK
COMPRESSION SUPPORT
YES [GZIP]
If shqiptarja.com supports the HTML compression
OK
SSL CERTIFICATE ISSUER
Cloudflare Inc ECC CA-3
The issuer for the SSL certficate for HTTPS protocol
OK
SERVER
cloudflare
Info about the shqiptarja.com server
OK
JQUERY
[minimized]
JQuery support
OK
CSS INSTYLE
YES
The presence of CSS in the main HTML page

Server and Security

OK
SERVER IP
172.67.97.227,104.25.116.25,104.25.117.25,2606:4700:20::ac43:61e3,2606:4700:20::6819:7519,2606:4700:20::6819:7419
The IP or the IPs of the server
OK
HTTPS SUPPORT
YES
If shqiptarja.com supports the HTTPS protocol
OK
COMPRESSION SUPPORT
YES [GZIP]
If shqiptarja.com supports compression
OK
UNCOMPRESSED BYTES
547822 bytes (534.98 kb uncompressed)
The size of the uncompressed version of the HTML page
OK
COMPRESSED BYTES
90465 bytes (88.34 kb compressed)
The size of the compressed version of the HTML page
OK
SSL CERTIFICATE ISSUER
Cloudflare Inc ECC CA-3
The issuer of the SSL certificate for the HTTPS protocol
OK
SSL CERTIFICATE COUNTRY
US
The issuer country of the SSL certificate for the HTTPS protocol
OK
SSL CERTIFICATE NEXT EXPIRY
02-07-2022 01:59:59
When SSL certificate is going to expire
OK
CONNECTION
keep-alive
Connection HTTP HEADER
OK
AGE
21600
Age HTTP HEADER
OK
CONTENT-TYPE
text/html, charset=UTF-8
Content-Type HTTP HEADER
OK
DATE
Wed, 25 Aug 2021 16:36:44 GMT
Date HTTP HEADER
OK
CACHE-CONTROL
no-store, no-cache, must-revalidate
Cache Control HTTP HEADER

Basic Information

OK
PAGE TITLE
Shqiptarja.com - Media më e besueshme në Shqipëri
The HTML title of the main page
OK
DESCRIPTION
Shqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e cështjeve të rëndësishme kombetare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarë më të mirë investigativ të medias shqiptare.
The HTML description of the main page
OK
OTHER KEYWORDS
aktualitet, aktualitet 00, politik, gusht, fundit, politik 00, 25 gusht
CoolSocial advanced keyword analysis tool is able to detect and analyze every keyword on each page of a site.

Titles

OK
H1
Pop 5, Njoftime
H1 titles in the HTML page
OK
H3
‘Më ka tradhtuar me djalin e dajës’ familjarët e shokut të Dardan Krivaqës zbulojnë detaje: Parandaloi një vrasje të dytë, bashkëpunoi me policinë, Vrasja e 18-vjeçares, del raporti paraprak mjekoligjor: Ndërroi jetë 24 orë përpara se të dërgohej në spital, u dhunua për 2 ditë rresht, Merrte para dhe lejonte ndërtimet pa leje, SHÇBA ndalon inspektorin e policisë kriminale në Tiranë, VIDEO/ Jahti i miliarderit Jeffrey Besos ndalet në Sarandë, E qëlloi me plumb në kokë pas sherrit për borxhin e drogës, arrestohet në
H3 titles in the HTML page
OK
H4
Nga, Edhe shtatori muaj i vaksinimit masiv, po ju a do ta bëni vaksinën kundër Covid-19?
H4 titles in the HTML page

Domain and Server

OK
DOCTYPE
HTML 5.0
DOCTYPE of the HTML page
OK
CHARSET
UTF-8
Charset of the HTML page
OK
LANGUAGE
This site is in the Albanian language Albanian
Declared language
OK
SERVER
cloudflare
Server details
OK
HD TRANSFER-ENCODING
chunked
Transfer encoding metadata

Mobile and HTML

OK
VIEWPORT SUPPORT
width=device-width
Vieport metadata for mobile support
OK
ASYNC
YES
If shqiptarja.com uses async loading of elements
OK
HTML5 ARTICLE
YES
The presence of the HTML5 article tag
OK
HTML5 SECTION
YES
The presence of the HTML5 section tag
OK
HTML5 FOOTER
YES
The presence of the HTML5 footer tag

Cool facts

OK
PAGE RESPONSE TIME
300 ms
Webpage response time (first byte)
OK
ADSENSE
YES
If this website uses adsense
OK
CDNS
static.
If this website uses Content Delivery Networks
OK
FORM
https://shqiptarja.com/filter_form
If this website uses HTML forms
OK
USED CLASSES
1939
Number of HTML classes in the HTML
OK
USED DIVS
616
Number of HTML divs in the HTML
OK
USED SPANS
897
Number of HTML spans in the HTML
OK
USED IMAGES
594
Number of HTML images in the HTML
OK
ROBOTS.TXT FILE
NO
Presence of a the Robots.txt file
OK
ADS.TXT FILE
NO
Presence of a the Ads.txt file

Things to do in order to optimize Social Media Factor

-
Be sure social media are well visible on your page: you can use our widget
-
You can add the Cool Social snippet
-
Add a description meta tag to describe your site to social media and search engines
-
Add a keywords meta tag specifying which keywords are related to your site
-
Incorage your visitors in expressing their opinion in social media
Favicon mediafire.com
File sharing and storage made simple
Favicon premierguidemedia.com
internal error - server connection terminated
Favicon dotsocialmedia.com
The domain name dotsocialmedia.com is for sale | Dan.com
Favicon socialmediaexaminer.com
Social Media Marketing | Social Media Examiner | Your Guide to the Social Media Jungle
Favicon mediaclubofindia.ning.com
Error 404 Network
Social media factor | Distribution | Improve | Similar sites
How Social Media Factor is calculated
»