www.qysh.me

SOCIAL REPORT

100%

 

Website qysh.me uses latest and advanced technologies like: Boostrap. It supports HTTPS. The main html page has a size of 53467 bytes (52.21 kb uncompressed).

This CoolSocial report was updated on 2019-11-05, you can refresh this analysis whenever you want.Qysh.me scored 100 Social Media Impact. Social Media Impact score is a measure of how much a site is popular on social networks. 5/5.0 Stars by Social Team

Social Media

OK
FACEBOOK ACCOUNT
The Facebook account of qysh.me
OK
FACEBOOK PAGE
343066755732778
The Facebook page id of qysh.me
OK
INSTAGRAM ACCOUNT
The Instagram account of qysh.me
OK
YOUTUBE ACCOUNT
The YouTube account of qysh.me
OK
LINKEDIN ACCOUNT
The LinkedIn account of qysh.me

Images

HTML indepth

OK
FONTS
Roboto Condensed
Fonts used in qysh.me
OK
THEME COLOR
#ffffff
Main theme color
OK
FAVICON
/public/favicons/favicon.ico
Icon for bookmarking qysh.me
OK
FB IMAGE
Facebook image for qysh.me
OK
ICONS
Icons that represent the website
OK
SUPPORTED ICON SIZES
192x192, 32x32, 96x96, 16x16
Icon sizes that are supported
OK
SUPPORTED APPLE TOUCH ICON SIZES
57x57, 60x60, 72x72, 76x76, 114x114, 120x120, 144x144, 152x152, 180x180
Icon sizes that are supported (sizes)
OK
SUPPORTED APPLE TOUCH ICONS
Icon sizes that are supported (for Apple devices)
OK
CANONICAL PAGE
https://www.qysh.me
The canonical url. This is very important for search engines
OK
MAIN INTERNAL LINKS
/teknologji/, /receta/, /udhetime/, /shendet/, /pune/, /personale/, /auto/, /kuriozitete/, /sport, /keshilla, /pamja
Internal links are those related to the site
OK
MAIN EXTERNAL DOMAINS
www.qysh.me, www.pytje.com, www.facebook.com, twitter.com, www.instagram.com, www.linkedin.com, www.youtube.com, www.sindikata.org
External domains are domains towards qysh.me links out

Social Media Descriptions

OK
MANIFEST
/public/favicons/manifest.json
Manifest file declared on the main page
OK
OG TYPE
website
OG Type metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG TITLE
Qysh Me - Kë, rko
OG Title metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG URL
https://www.qysh.me
OG Url metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG IMAGE
https://www.qysh.me/public/repository/logo.png?v=1.1
OG Image metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG DESCRIPTION
Qysh Me eshte uebfqja me e madhe ne gjuhën Shqipe për kategorinë Edukim, ne ofrojmë Këshilla dhe Instruksione nga ato më të thjeshta deri tek ato të komplikuarat.
OG Description metadata is important for Facebook and Social Media
OK
OG SITE_NAME
Qysh Me - Kërko
OG Site Name metadata is important for Facebook and Social Media
OK
TWITTER:CARD
summary
Twitter Card metadata is important for Twitter and Social Media
OK
TWITTER:SITE
@qyshme
Twitter Site metadata is important for Twitter and Social Media
OK
TWITTER:TITLE
Qysh Me - Kë, rko
Twitter Title metadata is important for Twitter and Social Media
OK
TWITTER:DESCRIPTION
Qysh Me eshte uebfqja me e madhe ne gjuhën Shqipe për kategorinë Edukim, ne ofrojmë Këshilla dhe Instruksione nga ato më të thjeshta deri tek ato të komplikuarat.
Twitter Description metadata is important for Twitter and Social Media

Main technologies

OK
HTTPS SUPPORT
NO
If qysh.me supports the HTTPS protocol and encryption by default
OK
CSS INSTYLE
YES
The presence of CSS in the main HTML page

Server and Security

OK
SERVER IP
104.28.15.54,104.28.14.54,2606:4700:30::681c:f36,2606:4700:30::681c:e36
The IP or the IPs of the server
OK
HTTPS SUPPORT
NO
If qysh.me supports the HTTPS protocol
OK
UNCOMPRESSED BYTES
53467 bytes (52.21 kb uncompressed)
The size of the uncompressed version of the HTML page

Basic Information

OK
PAGE TITLE
Qysh Me - Kërko
The HTML title of the main page
OK
DESCRIPTION
Qysh Me eshte uebfqja me e madhe ne gjuhën Shqipe për kategorinë Edukim, ne ofrojmë Këshilla dhe Instruksione nga ato më të thjeshta deri tek ato të komplikuarat.
The HTML description of the main page
OK
OTHER KEYWORDS
qysh me, personale, m t, mobile, keshilla, personale keshilla, sht
CoolSocial advanced keyword analysis tool is able to detect and analyze every keyword on each page of a site.

Titles

OK
H1
Kyçu ne llogari
H1 titles in the HTML page
OK
H2
Qysh me ushtru si yjet e Hollivudit?, Ushtrimet më të mira për humbje të peshës, Lëngu nga domatja dhe limoni, që heq kilogramët dhe helmet, Qysh me ringjalle flokët tuaj në mënyrë krejt natyrale?, Qysh me i largu rrudhat në fytyrë, vetëm përmes sodës së bukës?, Dieta me limonadë, Anët e mira dhe të këqija të kafesë, Ushqimet që ua përmirësojnë disponimin, ‘Ilaçet’ shtëpiake
H2 titles in the HTML page
OK
H3
Anëtarësohu falas, për të pranuar me postë elektronike artikujt e përzgjedhur.
H3 titles in the HTML page
OK
H4
Butonat magjik që na lidhin së bashku ne rrjete sociale: , Qysh me importu mallra në Republikën e Kosovës?, Qysh me kursy pare në udhëtime?, Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë funksionin e mëlqisë?, Qysh me organizu dollapin?, Disa ide se si të arrini rezultate më të mira nga ushtrimet, Qysh me i largu rrudhat në fytyrë, vetëm përmes sodës së bukës?, Qysh me apliku për lotarinë amerikane 2019 (FALAS)?, Qysh me votu nga diaspora?, Qysh me vozitë në kohë me mjegull?
H4 titles in the HTML page

Domain and Server

OK
DOCTYPE
HTML 5.0
DOCTYPE of the HTML page
OK
LANGUAGE
This site is in the Albanian language Albanian
Declared language

Mobile and HTML

OK
VIEWPORT SUPPORT
width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, minimum-scale=1
Vieport metadata for mobile support
OK
MARK LD JSON SNIPPET
YES
The presence of the LD JSON structured data snippet
OK
HTML5 ARTICLE
YES
The presence of the HTML5 article tag
OK
HTML5 SECTION
YES
The presence of the HTML5 section tag
OK
HTML5 FOOTER
YES
The presence of the HTML5 footer tag

Cool facts

OK
PAGE RESPONSE TIME
144 ms
Webpage response time (first byte)
OK
FORM
/search, //qysh.us2.list-manage.com/subscribe/post?u=01c87d49a334dd03e3832c712&id=a4abfea903, /cms/login.php
If this website uses HTML forms
OK
USED CLASSES
241
Number of HTML classes in the HTML
OK
USED DIVS
114
Number of HTML divs in the HTML
OK
USED SPANS
57
Number of HTML spans in the HTML
OK
USED IMAGES
21
Number of HTML images in the HTML
OK
ROBOTS.TXT FILE
YES
Presence of a the Robots.txt file
OK
ADS.TXT FILE
YES
Presence of a the Ads.txt file

Things to do in order to optimize Social Media Factor

-
Be sure social media are well visible on your page: you can use our widget
-
You can add the Cool Social snippet
-
Add a description meta tag to describe your site to social media and search engines
-
Add a keywords meta tag specifying which keywords are related to your site
-
Incorage your visitors in expressing their opinion in social media
Favicon mobiletest.me
MobileTest.me - Test your mobile sites and responsive web designs
Favicon mobilemovies.me
MobileMovies | Mp4 3gp Mobile Movies
Social media factor | Distribution | Improve | Similar sites
How Social Media Factor is calculated
»