www.nisatel.al

SOCIAL REPORT

100%

 

Website nisatel.al uses latest and advanced technologies like: JQuery. It supports HTTPS and GZIP compression. The main html page has a size of 80356 bytes (78.47 kb uncompressed) and 16608 bytes (16.22 kb compressed).

This CoolSocial report was updated on 2021-09-16, you can refresh this analysis whenever you want.Nisatel.al scored 100 Social Media Impact. Social Media Impact score is a measure of how much a site is popular on social networks. 5/5.0 Stars by Social Team

Social Media

OK
FACEBOOK ACCOUNT
The Facebook account of nisatel.al
OK
INSTAGRAM ACCOUNT
The Instagram account of nisatel.al

Images

HTML indepth

OK
FONTS
-apple-system, BlinkMacSystemFont, Segoe UI, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, Helvetica Neue, sans-serif, revicons, FontAwesome
Fonts used in nisatel.al
OK
MAIN COLORS
#007cba
#32373c
#8f98a1
#6c7781
#f0f0f0
#1ea0c3
#0757fe
#1e1f26
#02e49b
#e94c89
#4280ff
Main colors used in the main page
OK
ICONS
Icons that represent the website
OK
MAIN WEBSITE PAGE
http://nisatel.al/
The main destination url
OK
CANONICAL PAGE
http://nisatel.al/
The canonical url. This is very important for search engines
OK
MAIN INTERNAL LINKS
kush-jemi/, paketa/, sherbime/, biznes/, familje/, hitech/, manuale/, njoftime/, produkte/, shop/, vlerso/
Internal links are those related to the site
OK
MAIN EXTERNAL DOMAINS
www.facebook.com, www.instagram.com, api.whatsapp.com
External domains are domains towards nisatel.al links out

Main technologies

OK
HTTPS SUPPORT
NO
If nisatel.al supports the HTTPS protocol and encryption by default
OK
COMPRESSION SUPPORT
YES [GZIP]
If nisatel.al supports the HTML compression
OK
SERVER
Apache
Info about the nisatel.al server
OK
JQUERY
5.5.6 [minimized]
JQuery support
OK
CSS INSTYLE
YES
The presence of CSS in the main HTML page

Server and Security

OK
SERVER IP
198.23.50.188
The IP or the IPs of the server
OK
HTTPS SUPPORT
NO
If nisatel.al supports the HTTPS protocol
OK
COMPRESSION SUPPORT
YES [GZIP]
If nisatel.al supports compression
OK
UNCOMPRESSED BYTES
80356 bytes (78.47 kb uncompressed)
The size of the uncompressed version of the HTML page
OK
COMPRESSED BYTES
16608 bytes (16.22 kb compressed)
The size of the compressed version of the HTML page
OK
VARY
Accept-Encoding,User-Agent
Vary HTTP HEADER
OK
CONTENT-TYPE
text/html, charset=UTF-8
Content-Type HTTP HEADER
OK
DATE
Thu, 16 Sep 2021 19:42:43 GMT
Date HTTP HEADER

Basic Information

OK
PAGE TITLE
nisatel
The HTML title of the main page
OK
DESCRIPTION
Rreth Nisatel NISATEL Sh.p.k, themeluar në vitin 2002, është e licensuar nga AKEP (Autoriteti Komunikimeve Elektronike dhe Postare ) si Operator Publik i Telekomunikacioneve. Nisatel është e para komapani private e liçensuar në Shqipëri për të ofruar shërbimie fikse në zonat urbane nga 15 Qershori i vitit 2007, si edhe ISP më e madhe tani në rrethin e Vlorës. Aktualisht shërbimi shtrihet ne qytetet Vlorë, Tirane, Durres, etj. Aktualisht mbulojme me rrjet 100 % të qytetit të Vlorës dhe zonave të tjera turistike dhe industriale si edhe komunat e rrethit Vlorë. Gjithashtu një rrjet i gjerë i fibrave optike është ndërtuar dhe vazhdon të zgjerohet. Ne aktualisht ofrojme shërbimiet e telefonise fikse TDM, IP Telephony, Internet Access, Data Transmission, Leased Lines, VPN, Security Cameras ,Remote Control, etc. Rrjeti yne është i ndertuar bazuar në produkte dhe zgjidhje të teknologjisë së kohëve të fundit. Furnizuesit tanë kryesore janë Iskratel(Slovenia), Alcatel(France), Cisko, Pyrsman, Sental(Germany), Zhone(USA), etj. Qëllimi strategjik i aktivitetit të kompanisë është të ofrojë shërbime të sigurta dhe funksionale. Projektimi dhe ndërtimi i këtyre teknologjive është realizuar në bashkëpunim me partnerët tanë të huaj dhe ndërkombëtar, si edhe nga kualifikimi i pandërprerë i stafit tone teknik. Klientet tanë janë te ndarë në dy kategori: 1. Kategoria Familiare 2. Kategoria Biznes Disa biznese që shfrytëzojnë teknologjinë tonë dhe kane akses nëpërmjet rrjetit tonë në telefoni, internet, trasmetim të dhënash, rrjete virtuale, transmetim me fibra optike etj, jane : Gjykata e Apelti Vlorë, Prokuroria e Rrethit Vlorë, Prokuroria e Apelit Vlorë, Drejtoria e Policisë Vlorë, Bashkia Vlorë, Birra Norga, Top Channel(Transmetime Live), TVSH, TVKLAN, Shërbimi Ushtarak Italian në Vlorë, Banka Procredit, Tirana Bank, Sanpaolo Bank, Universiteti Vlorë, Shkollat Jo Publike, Zyra e Legalizimeve Vlorë, Qëndra e Stërvitjes Baza e Ushtrisë Bunavi-NATO, Supermarket CONAD, Dega Ushtarake Vlorë, Drejtoria e Bujqësisë Rajonale Vlorë, Inspektoriati i Punës Vlorë, si dhe shumë zyra të sherbimit avokati, noter, agjensi sigurimesh, hoteleri, turizem, etj. Nje tjetër epërsi e Nisatel është dhënia e zgjidhjeve si edhe lehtësimi i shërbimeve të telekomunikacionit në mënyrë fleksibël për çdo rast nga ana tekniko ekonomike, sipas nevojave të veçanta të çdo klienti. Shërbimi yne tek klienti është 24/7, duke mënjanuar çdo difekt të mundshëm në një kohë të shkurtër, duke siguruar një cilësi optimale, si edhe çimimet e ofruara janë ato me të ultat në tregun e telekomunikacioneve
The HTML description of the main page
OK
OTHER KEYWORDS
nisatel, optike, shum, lexo m shum, lexo m, m shum, hosting
CoolSocial advanced keyword analysis tool is able to detect and analyze every keyword on each page of a site.

Titles

OK
H3
INTERNETI, TELEVIZIONI, TELEFONI, Vlora Wifi, Fibra Optike, Ndërtim Webi
H3 titles in the HTML page

Domain and Server

OK
DOCTYPE
HTML 5.0
DOCTYPE of the HTML page
OK
CHARSET
UTF-8
Charset of the HTML page
OK
LANGUAGE
This site is in the Albanian language Albanian
Declared language
OK
DETECTED LANGUAGE
We detected this site is in the English language. Other possibilities are: IT 14.8%  English
Detected language
OK
SERVER
Apache
Server details
OK
HD TRANSFER-ENCODING
chunked
Transfer encoding metadata

Mobile and HTML

OK
VIEWPORT SUPPORT
width=device-width
Vieport metadata for mobile support
OK
HTML5 SECTION
YES
The presence of the HTML5 section tag
OK
HTML5 FOOTER
YES
The presence of the HTML5 footer tag

Cool facts

OK
PAGE RESPONSE TIME
503 ms
Webpage response time (first byte)
OK
FORM
http://nisatel.al/
If this website uses HTML forms
OK
USED CLASSES
260
Number of HTML classes in the HTML
OK
USED DIVS
166
Number of HTML divs in the HTML
OK
USED SPANS
12
Number of HTML spans in the HTML
OK
USED IMAGES
41
Number of HTML images in the HTML
OK
ROBOTS.TXT FILE
YES
Presence of a the Robots.txt file
OK
ADS.TXT FILE
YES
Presence of a the Ads.txt file

Things to do in order to optimize Social Media Factor

-
Be sure social media are well visible on your page: you can use our widget
-
You can add the Cool Social snippet
-
Add a description meta tag to describe your site to social media and search engines
-
Add a keywords meta tag specifying which keywords are related to your site
-
Incorage your visitors in expressing their opinion in social media
Favicon lexo.al
Lajmet e ditës - lexo
Social media factor | Distribution | Improve | Similar sites
How Social Media Factor is calculated
»